Nybyggeri

Høj kvalitet og tilfredshed er et absolut must i enhver opgave.

Nybyg i høj kvalitet i Aalborg og omegn

Hvis du står med et ønske om en tilbyg eller en nybyg, så står vi klar til både at vejlede og udføre opgaven for dig. Hos Pejter Byg i Aalborg er høj kvalitet og tilfredshed et absolut must i enhver opgave, og med vores erfaring er vi bevidste om, hvordan vi laver godt håndværk med fokus på kundens ønsker hver eneste gang. Så har du brug for en håndværker til nybyg eller tilbyg, så er vi håndværkeren for dig!

Nyt badeværelse

Drømmer du om nybyg som et nyt badeværelse? Vi stiller vores ekspertise såvel som vores arbejdskraft til rådighed. Fra planlægning, til murerarbejdet til de nye fliser eller klinker. Kort fortalt klarer vi det hele og får dit nye badeværelse til at skinne.

Vi bygger selvtegnede huse og tilbygninger

Hvis du selv har tegnet dit nye drømmehus eller tegnet en tilbygning, så kan vi også tage hånd om hele opgaven der fra. Vi har hos Pejter Byg et godt samarbejde med kompetente håndværkere inden for andre faggrupper, hvilket gør os i stand til at varetage alt fra selvtegnede tilbygninger til totalenterprise. På den måde skal du kun koncentrere dig om dine ønsker, så klarer vi resten.

Kontakt os for at høre mere

Ring på (+45) 20 89 06 79 eller kontakt os her for en uforpligtende samtale om dit drømmeprojekt om det er nybyg eller tilbyg og få et helt uforpligtende tilbud i samme omgang.