Totalentreprise i Aalborg

Totalentreprise til bygning af parcelhuse i Aalborg og omegn.

Lad os bygge dit drømmehus

Lad os vejlede dig i totalentreprise. Det er vigtigt, at dit hus afspejler dig og din familie og lige præcis jeres behov i hverdagen og i fremtiden. Derfor sætter vi altid kundens ønsker i fokus, når vi rådgiver og vejleder om totalentrepriser som parcelhuse og andre familiehuse. Det er dig, der skal bo i huset, og vi står klar med mange års erfaring og ekspertise, som vi bruger til at bygge netop dit drømmehus. Vi bygger også selvtegnede huse, projekter og tilbygninger.

Totalentreprise: fra idé til færdigt hus

Hos Pejter Byg har vi i mange år samarbejdet med kompetente håndværkere inden for andre faggrupper, hvilket gør os i stand til at udføre totalentreprise uden nogen svage led i kæden. Det betyder også, at du bare skal koncentrere dig om dine drømme og idéer, så tager vi af os af resten – og vi garanterer et drømmehus, der holder.

Få en snak om dit nye parcelhus og et uforpligtende tilbud

Vi holder til i Aalborg, men vi kører gerne for dit projekt. Hvis du står med et drømmeprojekt, som vi ikke nævner her, så tøv ikke med at hive fat i os – vi lader os nemlig ikke begrænse. Du kan ringe til os på telefon (+45) 20 89 06 79 eller skrive på mail pejterbyg@gmail.com og få en snak og et uforpligtende tilbud på opgaven.