Ring på tlf.  (+45)20890679  eller send en email til  pejterbyg@gmail.com

Badeværelse, Facade og renovering

Totalrenovering af badeværelse og mere

Mangler i en håndværker, til jeres nye erhverv? Så er vi håndværkerne for jer, med over 41 års erfaring. Så tøv ikke med at ringe, for meget vores profesionelle arbejde, sikre du dig et flot resultat.

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Vi klarer renovering af dit badeværelse fra planlægning til murerarbejde og flisearbejdet. Vil du gerne have et helt nyt badeværelse, så er vi også håndværkerne for dig! Eller måske har du en anden renovering i tankerne? Om det er facade, mure, vægge eller badeværelse kan du trygt overlade renoveringen til os. Med +41 års erfaring i murerfaget har vores professionelle hold en udviklet sans for kvalitetshåndværk, og vi går til hver opgave, stor eller lille, med et krav om høj kvalitet, god kundekontakt og et tilfredsstillende resultat.

Pæne facader

En pæn og velholdt facade er afgørende for hvordan huset fremstår ud ad til. Samtidig kan en skadet eller slidt facade også resultere i mere alvorlige problemer, hvis den får lov at stå ubehandlet. Hos Pejter Byg står vi for opfriskning af facader med eksempelvis netpuds, nye fuger eller vandskuring. Hvis der er behov for mere end en opfriskning, så klarer vi også større facaderenoveringer for private husstande, boligforeninger og virksomheder.

Vil du høre mere om renovering?

Så skal du have nyt badeværelse eller renoveret noget eksisterende, så tag endelig kontakt til på telefon 20 89 06 79 eller mail pejterbyg@gmail.com, og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi glæder os til at tage hånd om din renovering.

Eller kontakt os her.