Ring på tlf.  (+45)20890679  eller send en email til  pejterbyg@gmail.com

Nybyg og tilbyg

Nybyg og tilbygninger i høj kvalitet i Aalborg og omegn

Hvis du står med et ønske om en tilbygning eller en nybygning, så står vi klar til både at vejlede og udføre opgaven for dig. Hos Pejter Byg er høj kvalitet og tilfredshed et absolut must i enhver opgave, og med vores erfaring er vi bevidste om, hvordan vi laver godt håndværk med fokus på kundens ønsker hver eneste gang.

Nyt badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse? Vi stiller vores ekspertise såvel som vores arbejdskraft til rådighed. Fra planlægning, til murerarbejdet til de nye fliser eller klinker. Kort fortalt klarer vi det hele og får dit nye badeværelse til at skinne.

Vi bygger selvtegnede huse og tilbygninger

Hvis du selv har tegnet dit nye drømmehus eller tegnet en tilbygning, så kan vi også tage hånd om hele opgaven der fra. Vi har hos Pejter Byg et godt samarbejde med kompetente håndværkere inden for andre faggrupper, hvilket gør os i stand til at varetage alt fra selvtegnede tilbygninger til totalenterprise. På den måde skal du kun koncentrere dig om dine ønsker, så klarer vi resten.

Kontakt os for at høre mere

Ring på 20 89 06 79 eller kontakt os her for en uforpligtende samtale om dit drømmeprojekt og få et helt uforpligtende tilbud i samme omgang.