Arkitekttegnet hus i Aalborg

Vi har en erfaren arkitekt tilknyttet, og vi tilbyder derfor at lave arkitektegninger til alle typer nybyg.

Vi bruger vores egen arkitekt

Drømmer du om et arkitekttegnet hus omkring Aalborg? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Peter Byg hjælper vi danske familier og virksomheder med at gøre boligdrømme til virkelighed med unikke arkitekttegnede huse. Vi har en erfaren arkitekt tilknyttet, og vi tilbyder derfor at lave arkitekttegninger til alle typer nybyg. Vores mand har over 16 års erfaring med at tegne huse, så I kan være sikre på, at kvaliteten er helt i top.

Arkitekttegnet hus med udgangspunkt i jeres drømme og behov

Med arkitekttegninger fra Pejter Byg får I en bygning skræddersyet til jer. Uanset om det er et nyt hus, sommerhus eller anden bygning tager vi udgangspunkt i jeres situation, behov og naturligvis ønsker til det nye hus.

Fra idé til færdigt hus

Du kommer til os med dine idéer og drømme, og så klarer vi resten! Når vi har afklaret dine ønsker til nybyggeriet, så klarer vi arkitekttegningen og hele byggeprojektet. Hos Pejter Byg har vi mange års erfaring med totalentreprise, og med dygtige medarbejdere inden for både murerfaget og tømrerfaget er der ikke den opgave, vi ikke kan klare.

Vil du høre mere?

Kontakt os på telefon (+45) 20 89 06 79 eller mail pejterbyg@gmail.com, hvis du vil høre mere eller have et uforpligtende tilbud på arkitekttegninger eller totalentreprise.